Sport

Fitness Center Aphrodite

Op 1 maart 1993 opende de heer A. Veltkamp zijn etablissement aan de Denenburg nr 49-51. U vindt het aan het pleintje halverwege Denenburg.
Voordat de heer Veltkamp zijn deuren hier opende was in dit pand een kleine supermarkt gevestigd, waarvan we de gegevens niet meer hebben kunnen achterhalen. Wellicht iemand die al heel lang in de buurt woont?

De school – als we dit centrum zo mogen noemen – biedt tal van mogelijkheden ter bevordering van de gezondheid van de mens.
Zo is er als eerste, zoals de naam al aangeeft, de fitness. Daarnaast cardiofitness, spinning, paaldansen, kickboxen, afslankbegeleiding, levering van voedingssupplementen van het merk “performance” en een uitgebreide zonnestudio.

Er worden trainingen gegeven in het fitness gedeelte voor jongeren vanaf 16 jaar. Die vinden onder begeleiding plaats op maandag, dinsdag en woensdag.
Er bestaat een samenwerkingsverband met de fysiotherapie praktijk Bezuidenhout, die waar nodig adviserend optreedt.

Het klantenbestand is sinds de oprichting gestaag toegenomen en bedraagt nu ongeveer 500 sporters. Dit aantal is nog steeds groeiende.De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 u tot 22.00 u en zaterdag en zondag van 10.00 u tot 17.00 u.
Het centrum beschikt over een gezellige ruimte voor een drankje en een klein hapje. Aphrodite is een betrekkelijk klein centrum, waar de mensen elkaar kennen en waar velen de lichamelijke inspanningen combineren met een gezellig samenzijn. De leeftijden variëren van jong tot de oudste van 75. Het team van de heer Veltkamp van drie personen wordt bijgestaan door twee viervoetige “assistenten”: Harley, de grijze en Diesel de bruine. Ze zullen u steeds welkom heten.

fitness center aphrodite Informatie via www.fitnesscenter.nl.

Comments are closed.